Culinaarde

Bewust Bourgondisch!

Biologisch? Fairtrade? Vegetarisch? Veganistisch? Rawfood? Ambachtelijke streekproducten? Tijdens Culinaarde op 28 september is het de bedoeling dat je geniet van lekker eten en drinken en al proevende ontdekt wat de alternatieven zijn voor een duurzaam en gezond leven. Bewust Bourgondisch! Op het Eco-Park in Boxtel brengt De Kleine Aarde alle alternatieven voor je bijelkaar.

Proef heerlijke streekproducten en biologische lekkernijen, doe mee aan de kookworkshops of stel je eigen Hapas Stapas samen van de ingrediënten op het terrein. Ontdek wat een Vegaspeed-eet is of doe zelf mee, ga de uitdaging aan en probeer een sprinkhaan. Ervaar duurzaam koken, kook uiteenlopende producten en krijg gratis proefsamples mee voor thuis.

Daarnaast organiseren we nog veel meer, kinderen kunnen zich laten schminken of lekker spelen in de speelnatuurtuin. De bioscoop draait interessante voedselfilms, er is live muziek. Kortom een niet te missen evenement voor wie een dagje lekker bewust op stap wil.

Meer info over het evenement

De Kleine Aarde organiseert dit culinaire festijn waar we alle zintuigen prikkelen met een smakelijke duurzame boodschap op haar Eco-park in Boxtel. Aan de hand van je Voedsel Voetafdruk ontdek je er hoeveel ruimte er nodig is voor jouw levensstijl. Als je komt doe dan lekker duurzaam en neem de trein of kom op de fiets. Meer info over de dag, acties, aanbiedingen en activiteiten vind je binnenkort op www.dekleineaarde.nl

De Kleine Aarde is al meer dan 35 jaar het centrum voor duurzaam leven, gewone mensen die zich inzetten voor een leefbare aarde voor onze en de komende generaties.